Profil

Hej, jeg hedder Mogens! / Mød manden bag Handybasserne
Handybasserne hjælper dig med det hele.

Med tre håndværksmæssige uddannelser i bagagen og 30 års erfaring i ledelse og projektstyring af opgaver indenfor håndværk, startede jeg Handybasserne i 2008.

Siden da har Handybasserne haft vokseværk – og det er ikke tilfældigt. Jeg ved, at mine kunder vælger Handybasserne, fordi jeg bare er mig. Jeg har – og tager mig tiden, til at sætte mig ned, drikke en kop kaffe og lytte. Jeg ved, at et nyt hegn, en træterrasse eller en carport ikke er en beslutning, man bare lige tager.

Fra vi sætter os ned første gang og du fortæller om dine ønsker, til vejledning og indkøb af materialer til udførelsen af selve opgaven. Jeg samarbejder udelukkende med selvstændige underleverandører som f.eks. murer, VVS, elektriker m.fl.

Derfor er jeg også inde over alle faser i projektet. Sådan kan jeg bedst lide at arbejde. Det giver nemlig bedre mulighed, for at planlægge og færdiggøre projekter til den aftalte tid og pris.

Jeg siger tit til mine kunder: ”Ved du hvad? Jeg elsker at konkurrere – især med mig selv!”
Så griner vi lidt. Men det er nu alvor. For jeg ved, at den tilgang til arbejdet gør, at jeg hele tiden forbliver knivskarp til mit job.